الزام تربیت دانش‌آموزان خلاق و نوآور در آموزش و پرورش

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت: ماموریت آموزش و پرورش این است که دانش‌آموزان را برای بروز خلاقیت نواوری آماده کرده و دانش‌آموزان خلاق و نوآور در قالب برنامه درسی تربیت کند.

به گزارش ستاد خبری دومین جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی ربع رشیدی، مسعود سعادتی، مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی درهمایش توسعه علم و فناوری در حوزه دانش‌آموزی با اشاره به جایگاه نوآوری و فناوری حوزه دانش‌آموزی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، اظهار کرد: جامع‌ترین مبانی نظری در بین اسناد تحول آموزش و پرورش دنیا به سند تحول کشورمان که قانون اساسی تعلیم و تربیت کشور به شمار می‌آید، تعلق دارد. این سند توسط دولت‌های مختلف تهیه و تدوین شده است.
وی، ساحت علمی و فناورانه را یکی از شش ساحت‌ تربیتی در سند تحول بنیادین عنوان کرد و افزود: ماموریت آموزش و پرورش این است که دانش‌آموزان را برای بروز خلاقیت و نوآوری آماده کرده و دانش‌آموزان خلاق و نوآور در قالب برنامه درسی تربیت کند؛ چرا که رقابت در دنیا جدی بوده و کسانی برنده هستند که خلاقیت و نوآوری داشته باشند. وی ادامه داد: دنیای آینده، دنیای نبرد خلاقیت‌ها، تفکرها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری علمی و اقتصادی است و کسانی برنده هستند که خلاق و اهل تفکر باشند. این مقام مسئول، سفرهای مجازی، اینترنت اشیا و استفاده از هوش مصنوعی را از جمله مزایا و زمینه‌های بهره‌مندی دانش‌آموزان در رویدادهای فناورانه دانش‌آموز محور دانست و گفت،: ما باید دانش‌آموزان را برای چنین نیازهایی و زندگی در چنین فضایی تربیت کنیم.